Magazyn H&M - Sosnowiec-Pieńki

Adres: Unnamed Road, 95-010, Polska.

Specjalności: Magazyn.
Inne ważne informacje: Wejście dostępne dla osób na wózkach.
Opinie: Ta firma ma 14 recenzji na Google My Business.
Średnia opinia: 2.6/5.

Lokalizacja Magazyn H&M

Magazyn H&M Unnamed Road, 95-010, Polska

Czy szukasz miejsca, w którym możesz znaleźć nowe i modne ubrania Magazyn H&M w lokalizacji Unnamed Road, 95-010, Polska. jest idealnym miejscem dla Ciebie

Znajduje się w łatwo dostępnej lokalizacji i ma wiele darmowych miejsc parkingowych w okolicy. Ponadto, Wejście dostępne dla osób na wózkach.

Magazyn H&M oferuje szeroki wybór ubrań dla kobiet, mężczyzn i dzieci. Możesz znaleźć tutaj wszystko, czego szukasz - od bazowych esencji do najnowszych trendów mody.

Firma ma 14 recenzji na Google My Business i średnia ocena wynosi 2.6/5. Można znaleźć tutaj opinie zarówno pozytywne, jak i negatywne, ale większość klientów ceni sobie niskie ceny i szeroki wybór produktów.

Jeśli szukasz nowych ubrań, zalecamy odwiedzić Magazyn H&M w lokalizacji Unnamed Road, 95-010, Polska. Z pewnością znajdziesz coś dla siebie. Dodatkowo, jeśli masz jakieś pytania lub potrzebujesz więcej informacji, możesz odwiedzić ich oficjalną stronę internetową.

Zachęcamy Cię do skorzystania z możliwości zakupu w Magazynie H&M, który zapewni Ci pewność, że kupujesz markowe i nowoczesne ubrania.

Recenzje dla Magazyn H&M

Magazyn H&M - Sosnowiec-Pieńki
Al Zu
4/5

Грузился. 51.884872,19.592134 вьезд lkw,нужен паспорт охране.
Дальше в офис 51.885529,19.595215 паспорт+доки на авто-прицеп,квиток с охраны.
Стали под рампу.Грузят не быстро.
После загрузки вешают пломбу,документы отдадут у рампы. С тикетом на выезд в ту же браму кудой заезжали.
Люди работают приятные.
Туалет есть,душа нет.

Magazyn H&M - Sosnowiec-Pieńki
Віктор
1/5

Не робота а рабство, робота по 12 годин без вихідних дені і нічні зміни,уважно читайте що підписуєте хоча у вас не буде на це часу, за пропущений робочий день з вас знімають 50 зл якщо ви поїхали з роботи не відпрацювави робочого терміну з вас знімають 350 зл за пропущений день,якщо попадете на пік у вас буде норма норма важка перші 2 тижні буде дуже важко норма 90 піків на годину (ще чув що хочуть збільшити до 110) буде 2 дні навчання і 2 тиждні щоб почати робити норму,з корисного можу порадити якщо вас не влаштовує пік можете попроситись на інший процес!!!,робота 12 годин на ногах весь час потрібно відходити між рядами з одягом звучить легко но на 8-10 годину ви передумаєте,не рекомендую якщо ви шукаєте роботу на короткий час бо примусово відродити 19 днів чи ви переїздете чи якісь проблеми нікого не інтересує -350злотих за пропуск.

Magazyn H&M - Sosnowiec-Pieńki
Roman Lavriv
2/5

A lot of issues because no one speak English here. Please teach at least security team. They must be able to help with directions. Thank you.

Magazyn H&M - Sosnowiec-Pieńki
ДЕНИС МЕЛЬНИК
5/5

Кого цікавить робота на дану підприємстві
Пишіть на вайбер: +380981263695

Magazyn H&M - Sosnowiec-Pieńki
Boban Golić
5/5

Jako dobra I brza usluga,radnici ljubazni I usluzni ,sve pohvale!

Magazyn H&M - Sosnowiec-Pieńki
Liz LotusNight
1/5

Я рада що звільнилась з цього рабського складу з відношенням до приїжджих як до рабів які зобов'язані робити 12 годин кожний день з одним вихідним і то не факт що вони його вам дадуть.
Вас там за людей взагалі не буду сприймати, мало того що коли ви приходьте на зміну ви мусите стояти в лінійці поки поляки спокійно ідуть собі на верх беруть сканери, хороші вузики (кстаті про ці вузики вони неймовірно важки і желізні, так там є легкі але як я вже сказала всіма любимі поляки ідуть зразу їх собі брати а ти маєш тягати важкий метал з кучу пласмасовами коробками, так і грижу і ще щось заробиш) і робочі місця поки ми зобов'язані чекати і поки великі панства наговоряться лідери, спм і тренера і уже дозволять згадати що мов там кучу людей чекають щоб їм дозволили піти робити і не факт що вони не скажуть свою прям легендарну фразу "хто хоче додому" і частіше це в ранішніх змінах для того щоб їхні улюблені поляки які роблять зі швидкістю равликів більше роботи мали, бо як так ви стараєтесь вкластися в їхню дебільну норму забираючи роботу в їхніх ніженках? При тому що ви не маєте права навіть стояти більше хвилини навіть якщо ви робите вже шостий день підряд і не в силах триматися на ногах, то по любому ті трененери чи спм або ще краще лідери які можуть собі хоч всю зміну просидіти на стільці поки ви бігаєте весь час ходити іноді як наглядач щоб вам зробити виговор мов як ви маєте право стояти і не робити? Плюс смішно це тоді коли заді цих придурків стоять поляки і дві години ніхера не робили і тільки язиками чесалий але їм і пів слова не скажуть звісно вони роблять тільки 8 годин вони ж особливі.
І чорт би їх взяв навіть коли нам в дуже рідких днів дають можливість робити не 12 а 8 годин то ще не факт що ти і вийдеш на зміну а якщо вийдеш тебе можуть на початку зміни і вигнати а якщо ні то не факт що через пів години покики ти будеш чекати поємники, до тебе можуть підійти записати твій бейджик і сказати ідіть до дому навіть не питаючи твоєї думки і як ви зрозуміли виганяли частіше всього саме приїжджих но своїх не дай Боже трогати.
Що до норми там ціла пісня люди які не можуть робити ці норми мучають найбільше тільки цим кординаторам пох на тот факт що роботи може і не бути зовсім а за три години ти максимум можеш взяти три поємніка і то тому що казали ділити щоб всім вистачал і скажіть на милість як цим придурошним координатора пояснити що в відсутності норми ви не виноваті?

Думаю ви розумієте що робити там це найгірший варіант як і в принципі робити в Польщі, так там може плаття більше но невже за таку роботу ватро лишатися здоров'я? Скільки я не чула що люди звільнялися через проблеми зі здоров'ям.

Magazyn H&M - Sosnowiec-Pieńki
Владислав
4/5

На этой работе уникальные работники, у них и правда есть суперспособности : они знают, что делала ваша мать вчера, как у неё здоровье. Эти гении даже знают кто я по ориентации и где мой отец .

Magazyn H&M - Sosnowiec-Pieńki
ANDRII KUKOVYNETS
1/5

Возле территории есть два не больших кармана можно открутить паузу, туалет отсутствует, при везде показываете цмр вам подскажут как проехать к складу берите с собой паспорт и документы от машины и прицепа, вам скажут рампу к вам подойдут проверят пломбу и тут самое интересное я подъехал под рампу в 8:30 мне сказали все ок в 11:30 мы начнем тебя разгружать жди

Go up