Robert Starý Salon - New Town

Adres: 8, Politických vězňů 911, Nové Město, 110 00 Praha, Czechy.
Telefon: 736665026.
Strona internetowa: robertstary.cz.
Specjalności: Fryzjer.
Inne ważne informacje: Toaleta.
Opinie: Ta firma ma 86 recenzji na Google My Business.
Średnia opinia: 4.8/5.

Lokalizacja Robert Starý Salon

Robert Starý Salon to jedno z najlepszych salonów fryzjerskich w Pradze. Znajduje się w nowoczesnej i lokalizacji łatwo dostępnej, w Novém Městcie, przy adresie Politických vězňů 911, Praha 110 00, Czechy.

Salon specjalizuje się w usługach fryzjerskich, co zapewnia klientom wysoką jakość usług i profesjonalizm fryzjerów. Można tutaj znaleźć szeroki wybór usług, takich jak cięcia włosów, farbowanie, pielęgnacja i wiele innych.

Dodatkowo, Robert Starý Salon oferuje wygodę i komfort swoim klientom dzięki dostępnej toalecie na miejscu. Salon jest znany z przyjaznej i pomocnej obsługi klienta, co czyni go idealnym miejscem dla każdego, kto szuka profesjonalnego fryzjera w Pradze.

Firma ta ma bardzo pozytywne opinie i oceny na Google My Business. Średnia ocena salonu wynosi 4.8/5, co świadczy o wysokiej jakości usług i zadowoleniu klientów.

Jeśli szukasz profesjonalnego i nowoczesnego salonu fryzjerskiego w Pradze, Robert Starý Salon jest idealnym wyborem. Polecamy skontaktować się z nimi i zaplanować wizytę w ich salonie. Możesz to zrobić, odwiedzając ich stronę internetową: robertstary.cz lub zadzwonieniu pod numer 736665026.

Recenzje dla Robert Starý Salon

Robert Starý Salon - New Town
Petra Zemanova
5/5

V salonu mi skvěle spravili nepovedený střih a barvu z jiného kadeřnictví. Prostory salonu jsou příjemné a moderní. Velice děkuji Haně, která odvedla úžasnou práci a získala si tak mojí důvěru. Moc se těším na další návštěvu. Děkuji?

Robert Starý Salon - New Town
Eliška Jelínková
5/5

Do Salonu Robert Starý chodím již několik let a vždy jsem byla maximálně spokojena. Oceňuji především profesionalitu a zároveň velice osobní přístup. Při každé návštěvě nejdříve probereme mou představu a poté se snažíme najít kompromis s ohledem na to, jaký je můj stav vlasů, a co je možné. Výsledek je každopádně vždy perfektní.
Pokud hledáte kadeřnictví, kde se vám dostane profesionálního přístupu a kvalitní péče o vlasy, určitě mohu doporučit.

Robert Starý Salon - New Town
Vlasta Horáčková
5/5

Salon má příjemné prostředí, ve kterém jsem se cítila dobře. Střih je vždy precizně proveden, takže v domácím prostředí je pak úprava naprosto bez námahy. Umí zde naslouchat a střih přizpůsobit přesně na moje potřeby. Pracuje se zde s barvami Kevin Murphy, po kterých mám krásné a zdravé vlasy. Salon určitě doporučuji.

Robert Starý Salon - New Town
Barbora Schejbalová
5/5

Salón navštěvuji již několik let a s výsledkem jsem vždy moc spokojená. Obzvláště oceňuji osobitý přístup všech kadeřníků a kadeřnic, vstřícnost, krásné a příjemné prostory, profesionalitu, a především skvěle odvedenou práci.
Děkuji za péči!

Robert Starý Salon - New Town
Edita Newson
1/5

Moje první návštěva. Paní Hana možná jen neměla svůj den. Opakovaně mě peskovala, ať sedím tak a tak a ani se nehnu, až jsem radši ani nedýchala. Aby ona mohla celou dobu sedět na židli. Vrchol přišel při foukání. Nejenom, že jsem si do židle musela víceméně lehnout, ale fénem mi skoro spálila hlavu. Upřímně jsem se bála, zda mi do rána nevypadají vlasy, a bolelo to x dní. Nedá se platit kartou. A ofinu jsem měla do půl čela, ačkoli jsem řekla k obočí. Měla jsem to řešit hned, ale úplně jsem zamrzla.

Robert Starý Salon - New Town
Štěpánka Velíšková
5/5

Do salonu Robert Starý, konkrétně k Janě Morávkové, chodím mnoho let a vždy se mi dostane skvělé péče, odborné rady, zodpovězení mých dotazů a doladíme i moji představu nového účesu, jako při poslední návštěvě. Prostory salonu jsou příjemné a moderní. Těším se na další návštěvu…

Robert Starý Salon - New Town
Zlata Mrázková
5/5

Ze salonu vždy odcházím maximálně spokojená. Oceňuji profesionalitu, skvělý přístup a příjemné prostředí.

Robert Starý Salon - New Town
Martina Janošová
5/5

Krásný, velmi příjemný salón. Jana Morávková je skvělá. Moc děkuji a už se těším na další návštěvu.

Go up